NN MARATHON VAN ROTTERDAM /strijd tegen alvleesklierkanker

7 april is de NN Marathon v Rotterdam die ik samen met mijn gezin, familie en vrienden ga lopen. De hele winter zijn wij al hard aan het trainen.

Wij lopen voor de LIVING WITH HOPE FOUDATION (LWHF). Een landelijk patiëntenplatform dat de belangen behartigd van patiënten, en hun dierbaren, met alvleesklierkanker. De LWHF reikt jaarlijks beurzen uit aan jonge onderzoekers die zich bezig houden met alvleesklierkanker. Zo stimuleren zij onderzoek naar alvleesklierkanker. Onderzoek en geld is heel hard nodig om patiënten met deze ziekte meer overlevingskansen te geven.

NN Marathon

Zondag 7 april gaan wij de strijd aan met de 42 kilometers. Dat is niks is in vergelijking met die duizenden mensen die de zware strijd met alvleesklierkanker jaarlijks aan moeten gaan. Ik loop ter nagedachtenis aan een zeer dierbaar familielid die deze strijd verloren heeft.

Je kan ons 7 april komen aanmoedigen, met ons meelopen en heel belangrijk: je kan ons sponsoren d.m.v. een DONATIE aan LIVING WITH HOPE Foundation.

Doneer

Zo hopen wij met elkaar in ieder geval een extra beurs voor een jonge onderzoeker bij elkaar te lopen in de hoop en de overtuiging dat patiënten met alvleesklierkanker uiteindelijk meer overlevingskansen krijgen.

Ik zal jullie op weg naar 7 april via FB op de hoogte houden van onze trainingen en inzameling,

Sandra Glas