Boekpresentatie Ingeborg Kuys

Vrijdag 14 september was een bijzondere dag voor de Living With Hope Foundation. In het AMC in Amsterdam werd het boek gepresenteerd van Ingeborg Kuys. Het boek bevat acht hoofdstukken waarin patienten en ex-patienten en nabestaanden met alvleesklierkanker aan Ingeborg hun verhaal vertellen. Het zijn acht eerlijke, ontroerende en vaak emotionele verhalen geworden.

Daarnaast hebben drie vooraanstaande oncologen en oncologisch chirurgen een bijdrage geleverd: dr. Hanneke Wilmink, prof.dr. Marc Besselink een prof.dr.Casper van Eijck. Voor Marc Besselink was het om een andere reden ook een bijzondere dag: die zelfde middag hield hij zijn oratie als hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam. Alle drie waren zij ook aanwezig bij de boekpresentatie in de bomvolle zaal van het AMC. Dr. Hanneke Wilmink overhandigde na een korte toespraak de eerste exemplaren aan Marc Besselink en Irene Dingemans van de NKF (zie foto). U kunt het boek gratis bestellen bij de NFK.


van links naar rechts: Hannelore Rosenkotter, secretaris en penningmeester van LWHF, Jaap van der Ploeg, vice-voorzitter LWHF, Casper van Eijck en Marc Besselink.


Hanneke Wilmink (midden) overhandigt de eerste exemplaren aan Irene Dingemans en de voorzitter van de DPCG (dutch pancreatic cancer group) Olivier Busch.