Medisch specialisten

Stel uw vraag aan een medisch specialist

Dr. Bonsing

Oncologisch chirurg

Dr. BonsingDe behandeling van alvleesklierkanker is ingrijpend en complex. Bij het verlaten van de spreekkamer van uw specialist komen er altijd vragen. Wat houdt een bepaalde behandeling precies in? Heb ik alles goed begrepen? Wat betekent deze ziekte voor mij en mijn familie? Voor al uw vragen omtrent de behandeling van alvleesklierkanker kunt u terecht bij onze medisch specialist.

Stel uw vraag

C. Pek

Verpleegkundig specialist

C. PekPraktische vragen over het omgaan met alvleesklierkanker, bijwerkingen van een behandeling, of vragen over een onderzoek in het ziekenhuis komen altijd. Vragen die onze verpleegkundig specialisten veelvuldig beantwoorden. Zij zijn dagelijks betrokken bij de behandeling van patiënten met alvleeskliertumoren en kunnen u zeker verder helpen.

Stel uw vraag

Dr. Vriesendorp

Huisarts

Dr. VriesendorpAls genezing niet meer mogelijk is, is het belangrijk om de tijd die rest zo goed mogelijk door te komen. Palliatieve zorg vindt vaak in de thuissituatie plaats. Hoe organiseer ik hulp aan huis? Wat kan ik doen om de pijn of andere klachten te verminderen? Kan ik thuisblijven of is een hospice voor mij verstandiger? Onze huisarts is gespecialiseerd in palliatieve zorg en kan al uw vragen op dit gebied beantwoorden.

Stel uw vraag